We are pregnant (event)

Vorige week vrijdag ging ik samen met mijn vriendinnetje naar Utrecht voor het ‘We are pregnant’ event in de Werkspoorkathedraal. Ik had nog nooit eerder gehoord van dit event maar ik zag het voorbij komen via Instagram. Dit was de 1e editie van deze vernieuwde babybeurs. Tijdens de zwangerschap van Lauren was ik al wel naar de Negenmaandenbeurs geweest, maar deze beurs is eigenlijk niet te vergelijken. Dit event is net even wat hipper, de locatie is uniek, heerlijke foodtrucks en zo staan er ook meerdere unieke (web) winkels op dit event. En parkeren is gratis!

Bij binnenkomst kregen we na het inleveren van ons kaartje een plattegrond, hierop stond alles duidelijk beschreven, het programma en een overzicht met alle deelnemers.

We konden de jas kwijt bij de garderobe, ideaal want het was warm genoeg zonder. Van te voren had ik een klein lijstje gemaakt van deelnemers waar ik even wilde kijken, iets met zwangerschapsdementie. We deden een rondje langs alle deelnemers, tussendoor aten we heerlijk wat op het Foodtruckterras en we luisterden naar een hele leuke Live Couch confession van Jan Versteegh door Liza Sips. Heel erg leuk om te horen hoe de papa de zwangerschap, bevalling en kraamweek ervaart.

Ik vond dit een erg geslaagd event, naar mijn mening is dit hét baby-event wat je niet mag missen als je in verwachting bent of kleine kindjes hebt. Het is als hoogzwangere prima te doen om hier een dagje rond te lopen, er is een leuke afwisseling van deelnemers, eetgelegenheden en bijna op elke hoek is een toilet en verschoning voorziening. Dit event is niet zo massaal als de Negenmaandenbeurs, het is wat kleiner en er hangt een super relaxte sfeer, ik heb zeker niets gemist qua deelnemers.

Tevens vond ik het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, een aantal meiden die ik op Instagram al volgde en waarmee ik contact had zag ik nu op dit event in het “echt”. Super gezellig om ze zo te leren kennen. Ook stond ons favoriete (web)winkeltje van kleding op dit event, By.Kels. Ik vond het erg leuk om haar nu ook eens te zien en natuurlijk kochten we wat leuks. Je kunt nooit genoeg kleding hebben!

Het enige nadeel van zo’n event of babybeurs vind ik altijd wel dat je zoveel foldertjes mee krijgt. Sommige zijn dan wel weer leuk doordat er een kortingscode bij zit.

Dit was een geslaagde 1e editie en volgend jaar is het er gewoon weer, hoe leuk! Dus noteer alvast maar in de agenda, 2-4 november 2018! Wij zijn zeker weer van de partij!! Hebben jullie tijdens de zwangerschap ook een babybeurs bezocht?

 

Liefs, Welmoed

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *