UDPATE 25/04/2021

YES, vanaf woensdag 28 April 10:00 uur mogen jullie gelukkig allemaal weer spontaan zonder afspraak langskomen!

Wij kunnen heel veel klanten ontvangen (1 per 25m2 betekend voor ons maar liefst 60 per keer!) echter het moet voor ons ook overzichtelijk blijven en daarom werken wij met mandjes.

Bij de deur staat een stapel mandjes en indien die op zijn dan moet je even wachten totdat er eentje beschikbaar is!

Mocht je het toch fijn vinden dat er iemand even tijd voor je heeft om wat extra uitleg te geven met betrekking tot kinderwagens, babykamers, autostoelen en/of buggy’s dan kan je altijd een vrijblijvende afspraak maken hoor! Want dat hebben wij altijd al als een service gedaan ook ver voor de Coronatijd!

En omdat wij op 3 maart 2021 ook aangekondigd dat wij gaan stoppen met de winkel dit jaar (eind juni)! zijn er blijven er voor ons toch een paar dingen anders dan “normaal”. Op de meest gestelde vragen heb ik hieronder antwoord gegeven.

Ik krijg ook vaak de vraag of er nog nieuwe producten binnenkomen. Nee, helaas wij krijgen geen nieuwe collecties meer binnen, maar voor hardwaren kunnen wij prima nog nieuwe bijvoorbeeld kinderwagens bestellen. Nogmaals wij zijn NIET failliet, maar stoppen en hebben regie compleet in eigen handen.

Ook ontvang ik vaak de vraag hoeveel korting op wat voor product zit. Ik hoop echt dat je zult begrijpen dat het op dit moment voor ons niet mogelijk is om op deze specifieke detail vragen in te gaan. De voorraad verandert per uur en daarom nemen wij ook geen reserveringen aan en vragen jullie om dan familie/vrienden die een afspraak hebben staan even voor jou rond te kijken en via app/foto/videobellen je mee te nemen door de winkel.

Dan cadeaubonnen en tegoedbonnen. Deze blijven tot aan de laatste dag gewoon in te wisselen en er is GEEN mogelijk om daar geld voor terug te krijgen.

Omdat wij bezig zijn met een opheffingsuitverkoop zullen jullie begrijpen dat gekochte afgeprijsde artikelen niet meer retour genomen kunnen worden.

Tevens blijven jullie garantie houden op de artikelen zoals in de wet omschreven staat. Mochten wij ons deuren niet meer open hebben dan is een simpel telefoontje naar de leverancier of andere winkelier de beste optie.

En indien mogelijk waarderen wij het als jullie contant willen betalen, maar uiteraard de PIN is er zeker ook nog. Wij accepteren echter al een tijdje geen VVV cadeaubonnen / kaarten meer. Dank alvast!

Uiteraard hanteren wij nog steeds de opgelegde regels van het RIVM (mondkapje, 1,5 meter etc) en adviseren wij jullie bij klachten echt thuis te blijven!

Zijn er nu alsnog vragen? Geef ons een berichtje en we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Bedankt en graag tot in de winkel!

Corine Wierdsma

 

UPDATE FEESTDAGEN:

  • BEVRIJDINGSDAG (woensdag 5 mei) gewoon open
  • HEMELVAART (donderdag 13 mei) gesloten
  • PINKSTEREN (maandag 24 mei) gesloten

 

UPDATE DIVERSEN:

  • Wij hebben tot nadere berichtgeving GEEN koopzondagen!

 

Actuele openingstijden (met ingang van woensdag 13 maart 2021):

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

10:00 uur – 17:00 uur

Woensdag

10:00 uur – 17.00 uur

Donderdag

10:00 uur – 17.00 uur

Vrijdag

10:00 uur – 17.00 uur

Zaterdag

10:00 uur – 17.00 uur

Zon & Feestdagen

GESLOTEN (koopzondagen zie hierboven)