OVER LUVION

Bij Luvion Premium Babyproducts ligt de focus op zowel design als gemak; onze productlijn bevat verschillende baby en verzorgingsproducten. Onze filosofie is dat door het ontwikkelen en produceren van hoge kwaliteit babyproducten wij het leven van de ouders kunnen vereenvoudigen. Alles wat wij doen is gericht op baby’s en hun ouders. Luvion producten zijn altijd van hoge kwaliteit, idem dito voor onze klantenservice. Luvion Premium Babyproducts is een Nederlands bedrijf dat in 2005 is opgericht en sindsdien razendsnel is gegroeid. Inmiddels worden de Luvion producten in meer dan 25 landen wereldwijd verkocht.

.

MISSIE

Luvion Premium Babyproducts is een bedrijf met de focus op de jonge (nieuwe) ouder en het ontwikkelen van hoge kwaliteits babyproducten voor een tevreden eindgebruiker. Wij doen dit door ervoor te zorgen dat een Luvion product zich altijd onderscheid in functionaliteit, een sterk design, duidelijke toepasbaarheid en een hoge kwaliteit. Elk Luvion product moet iets nieuws aan de markt toevoegen.

.

VISIE

In een wereld waar innovatie in toenemende mate drijft op productervaring en het verbeteren van de levensstandaard, hebben design en productkwaliteit een steeds meer strategische waarde. Voor Luvion zijn kwaliteit en design daarom kansen om ons te onderscheiden doordat ze een substantieel en integraal onderdeel vormen van de product ervaring.