Moederdag knutseltips!

 

Lieve Allemaal,

Het is voor de meeste moeders geen verassing dat het aanstaande zondag 12 mei Moederdag is. Maar speciaal voor de mama’s en papa’s die er even niet aan gedacht hebben, hier een paar leuke en simpele knutsel tips voor het perfecte Moederdag cadeautje!

 

Ik denk dat ik voor alle mama’s spreek als ik zeg dat een zelf gemaakt cadeautje het aller mooiste cadeautje is wat je kan krijgen. Als ik aan mijn eerste Moederdag terug denk kan ik alleen maar glimlachen. Mart zat helemaal klaar in de tafelstoel toen nog maar 7 maandjes oud. En naast hem lagen 2 cadeautjes. Het waren 2 zelf gemaakte schilderijtjes. Blijer en meer trots kon je mij niet maken. Ik heb toen ook gewoon even een traantje moeten laten. Die ogen vol trots toen ik de schilderijtjes aan hem liet zien, dat is onbetaalbaar. Ik kan nu al niet wachten tot zondag!

 

1 Het eerste is een knutsel met handjes of voetjes. Super leuk voor de allerkleinsten maar ook voor de aller grootsten. Je kan er van alles van maken.

 

 

2 De ketting. Deze kun je maken van pasta, kralen en alles waar je een gaatje in kan maken of al in zit. Met pasta is het leuk om de stukjes pasta te verven maar zelfs zonder dat is het een top cadeau.

 

 

3 Foto’s. Je kan verschillende foto’s maken en met elke foto heeft je kindje een andere letter in de handen. M A M A of L O V E of een leuk woord die jullie bind. De foto’s print je uit en doe je in een leuk lijstje. Of nog leuker een zelf gemaakt lijstje.

 

 

4 Iets met klei, een potje, handafdruk of een leuke fotostandaard. Of een zelfgemaakt waxinelichthouder doen het ook altijd goed!

 

 

5 Gekke foto’s, van een gekke zeeppomp tot een leuke 3d tekening op de straat. Je kan het zo gek niet bedenken.

 

 

 

 

Met deze 5 ideeën hoop ik dat er iets voor je bij is. Succes met knutselen en verwen je mama maar eens even extra! Vond je dit nou leuk? Dan kun je me blijven volgen, ook op Instagram en Facebook.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *