Lieve Allemaal,

Eindelijk is het zover. Ik heb de stap gezet en tik nu mijn allereerste blog ooit!

Jonge jonge wat word ik hier nu al intens gelukkig van. Zolang wil ik dit al doen maar nooit durfde ik de grote stap te zetten. Waarom durfde je dat niet? hoor ik je nu al denken. Ja, dat weet ik zelf eigenlijk ook niet of nou ja misschien ook wel. Het gevoel dat iedereen dit straks kan lezen of dat iedereen zijn mening kan geven over mijn werk. Phoe daar krijg ik dan toch wel een paar zweet handjes van hoor. Maar als je dit leest heb ik het dan toch echt gedaan!!

 

 

Ik zal beginnen met een vragen rondje.

Hoe heet je?

Mijn volledige naam is Ineke Petronella. Mijn roepnaam is Petronella.

 

Waar komt je naam vandaan en ben je er blij mee?

Ik ben vernoemd naar mijn moeder, oma en overgroot oma (grandma)

De naam Ineke komt bij mijn moeder en oma vandaan en de naam Petronella dan weer bij mijn Grandma en moeder. Of ik blij was met deze naam? In het begin niet. Zeg nou zelf wie noemt zijn of haar kind nou Petronella? Die vraag heb ik mezelf meerdere keren gesteld. Maar nu ik wat ouder en wijzer geworden ben kan ik zeggen dat ik beide namen met trots draag en ze dan ook graag beide gebruik.

 

Je gezin hoe zit dat?

Je gezin. Wat klinkt dat leuk he? Ik heb gewoon mijn eigen gezin waar ik ontzettend trots op ben. Ik ben getrouwd met Sjoerd, de liefde van mijn leven. En samen hebben we een zoon Mart, onze grote trots.

 

Hoe oud ben je?

Ik ben 26 jaar oud klinkt nog best jong toch? Maar over precies 28 dagen word dat 27, dat vind ik dan weer super oud klinken. Zou ik me nu dan echt volwassen beginnen te gedragen?

 

Waarom de naam mamaswonder?

Die naam is wat het is, mama worden is een wonder! Voor ons geschreven met een dikke vette hoofdletter W.

 

Waarom een blog?

Een blog is iets wat ik al heel lang heel graag wil. Ik denk dat ik wel al tien keer een account heb aangemaakt om vervolgens me weer te bedenken. Maar de stap is gemaakt en ik ben zoooo blij!

 

Favoriete blogs?

Mijn blogs die ik heel graag lees. Hmm dat is een hele lijst maar er zijn 2 blogs die daar dan weer met kop en schouder bovenuit steken. Mamasmeisje en Bijzonderkleinwonder. Beide keren een blog over het moederschap, maar zo verschillend en leuk. Zeker een aanrader om eens te bekijken.

 

Dit was het dan mijn aller eerste blog. Spannend hoor! Vanaf nu komt er regelmatig een blog online. Vrijdag is extra veel leesplezier, want niet alleen op www.mamaswonder.nl komen de blogs online maar ook op de site van Babyhuis Wierdsma. Die blogs kun je vinden op www.babyhuis.nl en dan onder het kopje Blog.

Leuk dat je het hebt gelezen en hopelijk tot de volgende keer!

 

6 antwoorden
 1. Margaretha
  Margaretha zegt:

  Lieve petronella wat doe je het super meid! Ben als vriendinnetje super trots op je hoe jij dit even doet ☺ je wil het al zo’n poos en nu toch de stap gezet, en dan ook nog mogen Bloggen voor babyhuis wierdsma! Topper! 😚 ben benieuwd naar al je volgende blogs van de avonturen met jou mannetje 😊 liefs greet 😎

  Beantwoorden
 2. Petra
  Petra zegt:

  Hoe trots kun je als moeder zijn dat je dochter mag bloggen voor het mooie babyhuis. Heel veel Blog plezier en ik wacht met (s)Mart op de volgende. Xxx mama

  Beantwoorden
 3. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Lieve Petronella,
  Trots op jou, dat jij je dromen volgt. Heel veel schrijfplezier en hoop dat we nog veel meer van je mogen zien/lezen ❤
  Dikke knuffel Jacqueline 🤗

  Beantwoorden
 4. Marian Jongsma
  Marian Jongsma zegt:

  Goh wat knap van jou Petronella! Leuk om straks je verhalen en ervaringen te lezen in een blog! En helemaal geweldig bij Babyhuis Wierdsma! Veel succes!
  Liefs, tante Marian.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *