Interieur en kinderen!

 

Lieve Allemaal

Ohjé nu ga je het hele huis moeten aanpassen, dit kan zo echt niet met kinderen in huis. Hoe kijk ik hier tegenaan en wat hebben wij verandert in huis, sinds Mart er is. Ik schrijf je even bij, lees je mee?

Laat ik beginnen met het dat ik ons interieur enorm serieus neem, en het ook super leuk vind om hiermee bezig te zijn. Er zijn vast hoekjes die Pinterest perfect kunnen zijn maar dat is niet iets waar ik naartoe wil. Ik wil een huis wat van ons is, wat ons uitstraalt. En waar wij in kunnen wonen.

Woonkamer

Hier hebben we bijna niets hoeven veranderen. Natuurlijk stond er eerst een box en nu een gigantische speelhoek! Maar op mijn interieur heb ik verder niets ingeleverd. Alles staat er zoals ik dat mooi vind en niet omdat het beter is zodat Mart het niet kapot maakt of vies maakt. Vanaf het begin hebben we Mart duidelijk gemaakt dat hij er gewoon niet aan mag komen. En dat doet hij dan ook trouw. Wordt het vies of gaat het wel kapot? Jammer, had mij of Sjoerd ook kunnen overkomen. Wij staan daar gewoon heel makkelijk in. Wij hebben van die kleine tafeltjes en toen Mart begon met lopen vond ik dat wat onhandig dus toen hebben we onze grote tafel van zolder gehaald zodat Mart veilig kon leren lopen langs de tafel en verder hebben we een paar stopcontacten afgeplakt.

Keuken

In de keuken hebben wij niets verandert. Sommige dingen zijn niet van Mart en dat weet hij gelukkig ook. Als mensen er wel maatregelen op treffen snap ik dit heel goed hoor. Maar bij ons zit de keuken aan de kamer vast en zo kunnen wij hem altijd zien.

Gang

Ik de gang hebben wij ook niets verandert. Beneden hebben wij nog geen passend traphekje gevonden. Maar ook hier geld dat Mart weet dat hij daar niet alleen op mag. Hij mag zelf de trap op maar dan met 1 van ons erbij.

Overloop

Hier hebben wij wel een traphekje, hij paste hier wel dus dat was een fijn idee. Als hij straks ook in een peuterbedje komt en zelf uit bed kan. Ik vind het dan wel een fijn gevoel dat Mart niet alleen de trap af kan.

Hoe hebben jullie dat gedaan met het veranderen van je huis omdat er een kindje op komst was? Vond je dit leuk en wil je me volgen? Dan kan! Via Instagram en Facebook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *