Lieve Allemaal,

Die enorme luiertas vol met spullen die je nooit gebruikt, tot je het eruit haalt en je het wel ineens nodig hebt. Ik vertel wat wij meedragen voor Mart als we kort of juist iets langer weg zijn van huis. Benieuwd wat er in onze luiertas zit voor Mart? Lees dan snel mee….

 

De luiertas is er in verschillende soorten en maten. De echte originele komen met een speciaal verschoningsmatje, flessen warmhouder en/of andere leuke dingen. Het is natuurlijk je eigen keuze wat je gebruikt. De luiertas die wij gebruiken verschilt per keer, soms nemen me een rugzakje mee of we nemen een grotere tas mee. Wat erin zit is bijna wel altijd het zelfde;

– Luiers
Ik heb sowieso altijd 3 luiers in de tas zitten. Als we langer weg zijn vul ik deze natuurlijk aan.

– Billendoekjes
Heel belangrijk en nooit vergeten want zonder billendoekjes je baby`s poepbroek verschonen.. ik zou niet weten hoe. Ik zorg dat er altijd een bijna vol pak mee gaat want ik gebruik ze voor alles, handjes, snotneus, gezichtje maar ook als er iets omvalt of als er iets lekt. Kortom ik neem altijd genoeg mee.

– Setje schone kleren
Ook niet geheel onbelangrijk. Zie je het al voor je, je bent er een lekker dagje op uit, 2 uren gereden en je stapt net de dierentuin binnen. Je kindje besluit om lekker zijn best te doen. Sta je dan zonder schone kleren. Alles inpakken en weer recht zo die gaat naar huis. Kortom meenemen dus!

– Hydrofiel
Die zijn me toch een partij handig! Ik gebruik ze tijdens het verschonen als ondergrond of als slabbetje. Je kan het zo gek niet bedenken of het komt wel van pas.

– Wat lekkers
Altijd zit er wat lekkers in de tas, knijpfruit, rozijntjes of een paar koekjes. Je weet nooit wanneer dit van pas komt.

– Drinken
Altijd als we van huis gaan vullen we Mart zijn drink beker. Verder kun je deze altijd en overal wel vullen.

– Toilettasje
In dit tasje zitten dingen die je altijd nodig kan hebben. Billen crème, thermometer, zetpillen en zonnebrandcrème. Ook zitten hier dingetjes in voor onszelf, deo, paracetamol en desinfecteeregel. Je zal maar moeten verschonen en je kunt je handen niet wassen. Oeh jakkes!

– Nijn en speen
Dit nemen we eigenlijk alleen mee als we een dagje weggaan en Mart moet ergens slapen, of we maken een lange autorit. Dan is het wel fijn als hij die bij zich heeft. Nijn is trouwens Mart zijn beste vriend en knuffel tijdens het slapen. Nijn is een happy horse knuffel. Deze kun je bijna overal krijgen en dus ook bij Babyhuis Wierdsma.

– Speelgoed
Iets waarmee je kindje zich kan vermaken kan altijd van pas komen.

Dit was alles wat wij meenemen voor Mart nu hij bijna 1,5 jaar is. Pff als ik terug denk aan de tijd dat Mart nog flesvoeding nodig had en alle spullen die je toen mee moest sjouwen. Is dit toch wel een stuk fijner. Toch hoor ik regelmatig dat ik teveel meeneem, ik denk een gevalletje beter teveel dan te weinig 😉

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *