Informatie protocol COVID19 (update 20 april 2021)

YES vanavond (20/4) hebben wij weer groen licht gekregen om jullie zonder afspraak te mogen ontvangen in onze winkel! Echter NIET voor woensdag 28 april 10:00! Dus tot die tijd graag de onderstaande gegevens aan ons doorgeven.

Maken van een afspraak:

Je kan een afspraak maken via de chat op Facebook of Instagram, via de telefoon op 0515-430860, of via ons contactformulier op de website ( www.babyhuis.nl/contact ) . Voor allemaal geldt dat de afspraak pas definitief is als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

TIP: als je voor dezelfde dag een afspraak wilt maken dan heel graag bellen! Wij zitten namelijk niet de hele dag achter een computer 😉

Graag de volgende gegevens vermelden bij het maken van een afspraak:

  1. Naam (voor & achternaam)
  2. Telefoonnummer
  3. Met hoeveel personen je komt (max. twee volwassenen en kinderen onder de 13 vallen daar dus niet onder)
  4. Voorkeursdag en tijd!
  5. Reden van je komst, dit om zo goed mogelijk te kunnen plannen. Een advies/aankoop kinderwagen kost nu eenmaal meer tijd dan uitkiezen van een cadeautje! Beide welkom maar qua tijdsindeling even belangrijk om te weten.

Wij reserveren voor jullie minimaal een half uur! Bij ons maar 10/15min shoppen gaat hem gewoon niet worden en wij willen jullie ondanks de opgelegde regels wel onze service blijven aan bieden.

Daarom vragen wij ook om de reden van jullie komst. Want een cadeautje kopen of een kinderwagen/kinderkamer aanschaffen is nu eenmaal niet hetzelfde. Beide type klanten zijn meer dan welkom, maar jullie begrijpen wat we hiermee bedoelen.

Natuurlijk blijft onze Click & Collect altijd beschikbaar! Daar hoef je niet voor te reserveren!

Uiteraard hanteren wij nog steeds de opgelegde regels van het RIVM (mondkapje, 1,5 meter etc) en adviseren wij jullie bij klachten echt thuis te blijven!

 

Wij hopen jullie met de bovenstaande punten te kunnen blijven helpen waar nodig. Gelukkig blijven in deze tijd baby’s geboren worden en daarom blijven wij er voor jullie!

Pas goed op elkaar, heb respect voor de opgelegde regels en bovenal blijf gezond & lief voor elkaar!

 

Met warme groet op afstand van,

Marieke & Marco, Ditmer & Corine en Carla