Lieve Allemaal,

Ik laat jullie onze commode zien, en vertel je wat er allemaal inzit. Hoe we de lades hebben ingedeeld en waarom ik voor deze opstelling heb gekozen. Lees je mee?

 

De commode, oh wat had ik hier toch ontiegelijk veel zin in. Lekker om prutsen en net zolang veranderen tot alles goed zat. Nou ja, goed zat? Totdat mijn commode eruit zag om door een ringetje te halen is misschien meer van toepassing.

De plank boven de commode is van de Ikea. Daarop wou ik het wat rustig houden. De camera van de babyfoon staat erop. Geen interieur hoogstandje maar wel de enige plek met goed zicht. Verder staat er een nachtlampje van A Little Lovely Company en wat voor ons zeker niet kon ontbreken een houten naamtrein, deze trein komt van Babyhuis Wierdsma.

Op de commode ligt een aankleedkussen en een billendoekjes doos. Ideaal zo’n ding, zo drogen ze niet uit. En zeg nou zelf dit staat toch 10x beter dan een pakje billendoekjes met alle gekke kleuren?

 

De eerste la heb ik opgedeeld met 4 bakken. In de eerste bak zitten alle sokjes, de tweede bak zit vol met rompers, de derde bak zit vol met luiers en in de grote bak zitten Mart zijn broekjes. Daarnaast had ik heel graag nog een bak gedaan maar dat past allemaal net niet. Zo vervelend! Dus dat is een loze ruimte die zich heel graag leent voor allemaal kleine dingetjes zoals, oor stokjes, zetpillen, tandenborstel, tandpasta en dat soort spulletjes.

 

 

In de tweede la zitten alle hydrofiel doeken, en dat zijn er nogal wat! Daarnaast liggen de slaapzakken, pyjama’s en de aankleedkussen hoezen.

 

In de derde en ook onderste la zit alles wat je nodig hebt om het bedje op te kunnen maken.

 

De commode is ingedeeld zodat alles wat je nodig hebt direct gepakt kan worden. Voor ons werkt dit heel goed en zo zitten we nooit met het probleem dat we iets moeten pakken en dus bij de commode weg moeten lopen.

Dit was de tour door onze commode, vertel gerust wat jij ervan vindt en hoe jij het hebt ingedeeld.

 

Voor meer leuke verhalen zie http://mamaswonder.nl/

2 antwoorden
  1. Patricia
    Patricia zegt:

    Super handig die tips, je wil niet weten hoe ik houwen en keren had met niet alles bij de hand te hebben in de commode. Mijn commode is inmiddels ongeveer 52 jaar oud, misschien wel ouder. Daar heeft Mart zijn oma nog op gelegen. Al mijn 4 dochters heb ik er op verschoond en kon er geen afstand van doen. De commode staat nu in mijn badkamer, omgebouwd met wastafel en kraan. Alle handdoeken en toiletartikelen passen er makkelijk in. Ik ben er super trots op!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *