Lieve Allemaal,

Vandaag deel ik de lijst van 5: bevalling opwekken. Ik was precies 42 weken toen ik mocht bevallen. Na de 41 weken dacht ik, laat ik eens wat proberen om de bevalling op te wekken. Een gevalletje baat het niet schaad het niet toch?

 

1 Seks

Veel moeten er niet aan denken zo tegen het einde aan. Die dikke buik die in de weg zit en laten we over de andere kleine ongemakjes maar niet beginnen. Toch word er beweerd dat het in sommige gevallen echt werkt. In het sperma van de man zit een hormoon, prostaglandine. Die maakt de baarmoedermond rijper en zachter. En dan tijdens het orgasme komt er oxytocine vrij. Dit zorgt er dan weer voor dat je baarmoeder gaan samentrekken. En dat kan stimulerend werken voor de op gang komen van de weeën.

2 Voetmassage

Ze masseren bepaalde drukpunten die de bevalling opgang zouden kunnen helpen.

3 Ananas hart

Dit is wat ik heb geprobeerd en ik kan je vertellen.. ZO VIES! Maar ik had er alles voor over zodat de bevalling zou beginnen. Heel simpel, je eet een ananas en dan is het belangrijkste het hart van de ananas. Dit bevat namelijk kinine, dit schijnt een stimulerende werking te hebben op de bevalling. Wat ik niet gelezen had was dat je flink wat moet eten voordat dit effect heeft.

4 Bitter lemon of tonic

Eigenlijk dezelfde reden als van de ananas. Hier heb je ook te maken met kinine, wat dan weer de bevalling op zou moeten wekken.

5 Pittig eten

Het stimuleert de werking van de darmen. Of het kan opwekkend werken of je krijgt er andere ongemakken van zoals, diarree.

Bij mij heeft het niet gewerkt en wij moesten dus wachten tot ik 42 weken zwanger was. Heeft het bij jou wel gewerkt of heb je een andere tip? Laat het weten in de reacties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *